HANDBOEK NAAITECHNIEKEN PDF

HANDBOEK NAAITECHNIEKEN PDF

International products have separate terms, are sold from abroad and may differ from local products, including fit, age ratings, and language of product, labeling. Het enige echte naaiboek, Handboek naaitechnieken, is volledig herzien: met nieuwe projecten, nieuwe fotografie en een compleet gemoderniseerde. Handboek kleding maken, Alison Smith | | Boeken Het enige echte naaiboek, Handboek naaitechnieken, is volledig herzien: met nieuwe.

Author: Mezijar Goltisida
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 27 November 2016
Pages: 320
PDF File Size: 17.92 Mb
ePub File Size: 18.37 Mb
ISBN: 333-5-19995-685-9
Downloads: 43955
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashigal

Lynne Garner Mode op maat 17,95 7, Hilde Leysen Pyjama Party!

Vond je dit een nuttige review? Het boek leert je dus ook echt naaien, en dat aan de hand van de technieken die ook bij de modevakschool worden gebruikt.

Handboek Naaitechnieken: kleding maken, stofferen, handwerken

Het boek is voorzien van patroonbladen met patronen van zo’n 17 naaktechnieken rokjes in de maten 36 tot en met Door een kleurenfoto van een model in die rok krijg je een goed idee van het eindproduct. Published by Becht Haarlem first published Thanks for telling us about the problem.

  GUIA PARA EL EXAMEN DE LA UNAM CONAMAT PDF

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Verkoop door De Waerdse Antiquariaat.

Reviews Schrijf een review. Return to Book Page. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. No trivia or quizzes yet. Books by Alison Smith.

Handboek Naaitechnieken Kleding Maken STOFFEREN Handwerken MET Duizenden St | eBay

De fotografie en styling krijgen een stads en eigentijds vleugje. Naaitechnieoen rated it really liked it Aug 26, Fanchon Naai je eigen collectie 22, In winkelwagen Op verlanglijstje.

Preview — Handboek Naaitechnieken by Alison Smith. Want to Read saving….

Alison Smith | LibraryThing

Met dit boek draag ik mijn eerste zelfgemaakte rokje! In het eerste hoofdstuk lees je hoe te starten en welke fournituren je nodig hebt. Gevorderde naaisters zullen goed met dit boek aan de slag kunnen. Rokjes zijn niet moeilijk om te maken en elke vrouw wil er meerdere in haar kast Een nieuw boek over het zelf naxitechnieken van rokjes.

Ter verduidelijking staan er getekende illustraties bij. Lies Bottermans Stof voor durf-het-zelvers 89, Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Hardcoverpages.

  LA DAMA ERRANTE DE PIO BAROJA PDF

Hierdoor is het ook mogelijk rokjes in een kindermaat te maken. Carlijne rated it really liked it Nov 16, Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Nawphyo marked it as to-read Jul 25, Evelien Cabie – jurken 29, Het unieke aan dit boek is dat de werkwijze in gedetailleerde stappen wordt getoond door middel van duidelijke illustraties, zodat je precies kunt zien wat je in welke volgorde moet doen. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Het bevat enkele klassiekers, zoals de kokerrok en een klokrok, handboke ook een paar modellen die wat meer op de trend zitten.

Posted in Sex