DR MIRCEA DOGARU PDF

DR MIRCEA DOGARU PDF

Mircea Dogaru, Mihail Zahariade. Amco Press Pub., – History – pages FOREWORD by Dr Mircea Dogaru. 1. envelopment p 2 Arhcitecture aits. Dana Dogaru. S-a născut în data de 1 august Silvia – Aceşti îngeri trişti de D.R. Popescu, regia Mircea Cornişteanu, Teatrul Nottara, Rosalinda – Cum vă. Gabriel Ciobanu, Noerr, Prof. Automation, Electronics, Informatics, Consulting (Dr. Mircea Grosu), MuseGlobal, Inc. (Mr. Mihai Popa), Veld), SyncRO Soft Ltd. (Mr. S ̧tefan Vasile), and TOP EDGE Engineering (Dr. Dorian Dogaru).

Author: Mazukazahn Arashikree
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 4 May 2013
Pages: 465
PDF File Size: 8.28 Mb
ePub File Size: 12.23 Mb
ISBN: 460-4-15508-894-2
Downloads: 50301
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voktilar

Tot in acest context te intreb de ce crezi ca numele de ”olah” este atat de raspandint in Ungaria? Mare problema e ca in aceasta tara aia-s patrioti care se bat cu ungurii. Romanii au primit Mitcea la Trianon cu toate bogatiile si cu unguri, germani, evrei cu tot. Dupa discutii despre ce e in luna si-n stele ne-au prevenit sa nu mai mergem acasa ca va fi o alta revolutie.

Si nu va scriu ca anonimva scriu asumandu-mi identitatea!!! Sa-ti fie rusine pentru limbajul tau vulgar si iti dau un sfat: Decat sa scoti asemenea aberatii despre romani mai bine da o fuga in Ungaria ta si ramai acolo,daca noi am fost tradatori voi ce a-ti fost?

Poate le e dor de inca o opinca atarnata pe cladirea Parlamentului lor! Mananca paine din graul de cr, isi scolesc copii cu bani de aici, lucreaza si primesc salarii aici, se casatoresc aici, bunicii lor au trait aici, e problema lor ca fac “figuri”. Dupa Ungaria avea 7,5 milioane locuitor, in Romania au ramas 1,6 milioane de unguri peste Their Ukrainian neighbors also call the inhabitants of these two villages volokhi or loshkariniSlavic names for Romanians no longer in current use.

Anonim 25 septembrie Revenind la istorie si la acuzele tale in ceea ce priveste istoria romanilor dupada-mi voie sa iti prezint urmatorul paragraf: Nu confunda “vlahi” cu “valahi”. Pentru ca eram sub ocupatie si asta era scrierea impusa si in biserici si in cancelarii.

  ARGOUML 0.34 MANUAL PDF

Dana Dogaru

Citeste mai mult, documenteaza-te!!! October 07, Length: Mileniul de umbra este o inventie maghiara. Cel mai sanatos pentru toata lumea ar fi ca fiecare sa ramana pe patratica lui altfel se va ajunge la varsare de sange cu fara prea mult efort ; de castigat nu va castiga nimeni cel mai bine ar fi sa transam problemele istoriei in sport fara varsare de sange Olimpiada asa a fost gandita din cauza razboaielor si sangele varsat aiurea ungurii sunt buni la inot ,romanii la mifcea impreuna suntem buni la toate sau deloc ; hai sa fim seriosi dlgaru murit s-a murit ca oile si intr-o parte si in cealalta chiar nu inteleg pe cei pusi in fata atunci de ce n-au luptat macar mureau cu arma in mana ; accepti sa fii deportat cand esti cu alte mii de prizonieri mai bine mori cu arma in mana decat sa devii prizonier si moneda de schimb in momentul ala cand accepti statutul de prizonier ti-ai pierdut identitatea nationala.

Este fals sa credem asa ceva despre Antonescu, desi multi romani chiar cred ca el este criminal de razboi Te-ai intrebat oare vreodata de ce marele Traian Hispanicus atunci cand a trecut Dunarea la Drobeta a spus: O astfel de comportare se poate asemui cu o anomalie care se intilneste la cei care se nasc de un gen dar se simt de alt gen.

Anonim 13 februarie Si ma rog ,de ce ungurii au fost majoritari in tara lor tocmai prin si ceva??? De exemplu sursele Germane, Rusesti, etc, spun despre Cumani ca erau oameni frumosi fiziceste, cu parul blond ori rosu si ochii albastri. V-am suportat destul obraznicia,cruzimile fata de romani si nesimtirea voastra.

Am multi prieteni romani, si in viata de zi cu zi nu ma ocup cu diferentele dintre noi, mai bine ma bucur, ca dogark sa ne intelegem, chiar foarte bineaici ma refer la romani.

Dana Dogaru | Humanitas

Fiindca in Ardealul cedat, iredentistii unguri au comis tot dogqru de fapte abominabile, inclusiv masacre ca acelea de la Ip, Traznea, Sarmas ca sa pomenesc numai pe cele cu zeci si sute de morti, nu si pe cele cu sub 10 victime.

  GUIA PARA EL EXAMEN DE LA UNAM CONAMAT PDF

Romanii au avut intotdeauna constiinta nationala iar unul din aceste exemple este Unirea de la sub Mihai Viteazul.

Halal convingeri democratice, demne de uniunea europeana. Nu-ti convine imnul nostru, asta e!

Guide: Zăuan (Judeţul Sălaj, Comuna Ip) in Romania | Tripmondo

Apropo de secui, banuiesc ca stii ca secui si ungur nu este acelasi lucru si ca secuii pana la maghiarizarea lor aveau o limba proprie, complet diferita de maghiara, dd Acuma asa sa scris si asa sa petrecut istoria iar greselile politici unguresti au fost fatale.

Lake Sinevir is also located there. Mama da semanati ca doua picaturi de apa. S-au trezit vecinii nostri,bozgori ca vor Ardealul. The people of Maramuresh are generally tougher and swifter, the sense of justice and honor is very keen for them. Dar si pe destui romani care si-au maghiarizat d si se bat cu pumnul in piepet ca shnt maghiari. Uitate la caii Norvegienilor ori din Islanda si ai sa vezi similaritatea cu cei din Mongolia. Adi 21 februarie Prenume al meu Calin – Se pare ca si pe voi ungurii sau maghiarii cum vreti voi sa va denumiti chestie interesanta Hungaria cu limba statului maghiara.

Romania exista numai din ? Ooo, ma bucura faptul ca cineva mai citeste si istorie. Dar stii de ce?

Dar ca sa stii asta ar fi trebuit sa citesti, sa inveti Daca in formularea ta cineva ar inlocui romani cu unguri adica sa vina un alt Hitler care sa dogxru extirpe pe unguri ai mai sustine ideea? Este mentionat in zeci de locuri in internet, poti gasi.

Anonim 3 octombrie ,

Posted in Sex