CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Shaktilabar Meztijind
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 8 December 2012
Pages: 441
PDF File Size: 9.17 Mb
ePub File Size: 12.25 Mb
ISBN: 405-8-76832-707-9
Downloads: 31287
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vitilar

Nu inseamna sa fii agresiv, arogant, jignitor, sarcastic, ci afirmativ, echilibrat, sa-ti afirmi drepturile, sa stii ce drepturi ai, sa lupti pentru ele fara a fi incrancenat. Subiectii ajung ulterior sa fie programati oarecum hipnotic, prin declansarea starii de alter-ego de catre anumite simboluri, cuvinte, melodii etc.

SUA are acel drept, nu oricine altcineva. Daca vrem ca anumite persoane sa plateasca pentru ingradirea libertatilor noastre, trebuie sa luam noi atitudine, nu sa asteptam ajutor divin!

Religia nu are voie sa fie atacata in tara noastra, pentru ca sta la baza poporului roman si tine de traditiile nostre stravechi, conform unor persoane ce catalogheaza tot ce vine impotriva Bisericii doar propaganda platita de catre cei ce sustin curentul New Age.

Mai multi cercetatori au facut, pe aceasta baza, calcule vizand galaxia noastra — Calea Lactee.

Freeman Dyson sau Iosif Shklovskii vorbeau despre 10 milioane de ani; Stanislav Lem era clubil ca aceasta perioada va fi doar de cateva sute de mii de ani.

In lipsa de altceva, se multumeste cu acest sentiment. A patra forta care opereaza pentru a amana disponibilitatea publica a energiei gratuite este reprezentata de noi, toti ceilalti. Ultimul Mare Razboi este aproape de noi. Din pacate noi cunoastem doar o singura civilizatie tehnologica — a noastra — si nici o supercivilizatie. In urmatorul miliard evolutia ar putea fi mai rapida.

  FREDERICK SODDY CARTESIAN ECONOMICS PDF

Celelalte trei forte nu ne vor ajuta sa ne amplasam in pivnita o centrala fara combustibil. Filed under Conspiratii Tagged with acceptul populatieisocietatea civilastapanii din umbraviitorul umanitatii.

Printre acestia se afla si temutul dr. O chestiune sociala se transpune la nivelul relatiilor de familie.

Putem continua cu astfel de intrebari; dar toate aceste speculatii privesc doar secolele care urmeaza. Filed under Manipulare Tagged with manipularesolutii anti nwosolutii impotriva manipulariistapanii din umbratransa colectiva.

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Nu ne mai este oare frica de necunoscut, chiar daca acesta promite o mare recompensa? Orice companie care se respecta cunoaste piata, stie tendintele cumparatorului si inclinatiile acestuia in favoarea unui produs sau al altuia.

Aceasta valoare este o buna medie intre diversele valori privind numarul de civilizatii propuse in literatura. Astfel, te oferi voluntar ca sa devii sclav al datoriilor tale.

In cazul in care Conducatorul, oricare ar fi el dezamageste poporul, clkbul din urma se indreapta spre o alta institutie: In acest mod, omenirea ar putea cuceri Calea Lactee intr-un milion sau doua de ani. Exista doua situatii de programare. Poate doar ca pe noi preotii nu ne manipuleaza sa ne sinucidem in piete aglomerate, in schimb trebuie sa le dam bani pentru a-si mari gospodaria. Specia lkmii se va schimba si ea. Psihicul multor inventatori a devenit instabil datorita doar credintei lor ca au o masina cu energie gratuita.

In cadrul acestui articol se exclud situatiile in care un inger pazitor a salvat un individ si alte situatii de genul, pentru ca nu au legatura cu fenomenul acesta.

  DISCRETE MATHEMATICS 5TH EDITION DOSSEY PDF

In urma cu ceva timp am avut norocul sa discut cu o persoana de afaceri de nivel international si mi-a confirmat cele presupuse de mine. Oricum, daca veti avea un dispozitiv cu energie gratuita, poate lumoi veti fi intr-o pozitie mai buna pentru a supravietui tranzitiei politice, sociale si economice c,ubul este iminenta.

Intr-o conversatie purtata in urma cu mai multi ani cu un fost SRI-ist, mi s-a adus la cunostinta faptul, pe atunci o noutate, ca telefonul mobil inregistreaza tot, chiar si inchis. Aici mi se pare ca internetul le-a dat o lovitura fara precedent!

Poate fi contracarat spionajul online?

Deci ei trebuie sa stie o multime de lucruri despre noi; mai mult, ei ar trebui sa fie aici, acum. Bineinteles ca cele vandute sunt destul de neinsemnate si medii iar tarile ce beneficiaza de tehnologia lor sunt cele din Europa si America Latina.

Pentru majoritatea oamenilor pare normal ca in cazul in care niste calatori spatiali pasnici ar ajunge la noi, ei sa aterizeze pe peluza din fata Casei Albe de ce nu, s-au intrebat unii, in Place de la Concorde, sau in fata Palatului Buckingham, sau in Cluubul Rosie, sau Tien An Men etc?